U Palama osnovan Rukometni klub „Pale“

0

Opština Pale je dobila 27. sportski kolektiv u vidu Rukometnog kluba „Pale“. Izgradnja nove sportske dvorane u Palama, ali i izgradnja dvorane OŠ Srbija su stvorile preduslove za razvoj dvoranskih sportova u Palama.

„Pale su dobile prvi put u istoriji rukometni klub i samim tim, mi smo na neki način ispisali istoriju. Cilj kluba je da oko sebe okupi što više mladih i ako to uspije, budućnost mu je svijetla. Uporedo sa mlađim selekcijama, pokrećemo i seniore, koji će se takmičiti u drugoj ligi RS“, izjavio je Siniša Karišik, jedan od osnivača kluba i trener.

Treninge će voditi profesori fizičke kulture, sa dugim rukometnim stažom. Cilj sportskog kolektiva je ravnomjerni tjelesni razvoj, razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, mentalnog potencijala, pozitivnih emocija i sociološku adaptaciju djece.

Treninzi Rukometnog kluba „Pale“ će se održavati tri puta sedmično sa početkom od ponedjeljka 10.09.2012. u Sportsko poslovnom centru „Peki“ u terminima: Ponedjeljak 20.00 – 21.30 h; Četvrtak 20.00 – 21.30 h; Subota 11.00 – 12.30 h. Mjesečna članarina iznosi 10 KM.

Upis djece /djevojčice i dječaci/ možete izvršiti na treningu ili na tel. 065/ 923-440.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare