U okviru „Principovih dana“ promocija knjige „Dnevnik ratnog hirurga“

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Novom Sarajevu večeras će početi višednevna Manifestacija „Principovi dani“ u okviru koje će biti organizovana i promocija knjige „Dnevnik ratnog hirurga“ doktora Miodraga Lazića, koju je Novinska agencija Republike Srpske – SRNA objavila posthumno.

Promocija knjige biće organizovana sutra u 19.00 časova u prirodnom amfiteatru „Tvrdimići“, a prevoz je obezbijeđen i kreće ispred Srednje škole „28. juni“ u 18.30 časova.

Manifestacija „Principovi dani u Istočnom Novom Sarajevu“ će početi večeras u 19.00 časova otvaranjem drugog saziva likovne kolonije „Beli vuk“ u prirodnom amfiteatru „Tvrdimići“, saopšteno je iz ove opštine.

U okviru ove manifestacije, u subotu, 27. juna, biće odigrana i predstava „Svetozar T`reći“.

Prevoz je, takođe, organizovan i polazi ispred Srednje škole „28. juni“ u 18.30 časova, dok će predstava biti izvedena u prirodnom amfiteatru „Tvrdimići“ u 19.00 časova.

U nedjelju, 28. juna, na Vidovdan, biće položeno i cvijeće kod groba Gavrila Principa na Groblju Svetih arhangela Georgija i Gavrila u Sarajevu, kao i kod spomenika Gavrilu Principu u Parku Gavrilo Princip u Istočnom Sarajevu u 12.00 časova.

Istog dana u 19.00 časova biće organizovana Vidovdanska akademija u Kulturnom centru „Istočno Novo Sarajevo“.

Posljednjeg dana manifestacije u ponedjeljak, 29. juna, biće održana Vidovdanska humanitarna aukcija slika, projekat Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji za izgradnju dnevnog centra „Podrži me – 9. januar“ u Kosovskoj Mitrovici.

Humanitarna akcija biće održana u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u 19.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare