U oktobru na Jahorini prvi „Digital hab Jahorina“

0

Centralni poslovni događaj Olimpijskog centra „Jahorina“ i marketing agencije „Signičr“ /Signature/ „Digital hab Jahorina“, biće održan od 9. do 12. oktobra u hotelu „Termag“ na ovoj planini.

Prvi „Digital hab Jahorina“ okupiće vodeće internacionalne lidere i autoritete iz oblasti digitala, IT-a i biznisa, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

„Digital hub Jahorina“ namijenjen je grafičkim i veb dizajnerima, kreativcima, programerima, inženjerima, marketinškim agencijama, upravljačkim strukturama naprednih poslovnih organizacija, menadžmentu velikih i srednjih kompanija, onima koji žele biti dio digitalne kulture, tehnologije i poslovnog svijeta.

Planirano je učešće brojnih predavača, a više informacija moguće je pronaći na sajtu /www.dfdjahorina.com/digital/.

Osim edukacije i poslovnog umrežavanja, kao i svečane promocije prvog izdanja ekskluzivnog časopisa „Skaj ju“, koja će biti se održana 9. oktobra u hotelu „Vučko“, za goste i učesnike biće obezbijeđena jedinstvena zabava na vrhu planine u „Olimp“ baru 10. oktobra uz koncert Lene Kovačević, a 11. oktobra koncert Milice Todorović i Stevana Anđelkovića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare