U nedjelju promocija romana “Kad se prošlost uplete”

1

U organizaciji Udruženja žena “Viktorija” Pale u nedjelju, 4. novembra biće održana promocija romana “Kad se prošlost uplete” autora Svjetlane Samardžije.

Iz Udruženja je saopšteno da je riječ o prvom romanu Samardžije koji govori o prošlosti i ratovima u BiH od 1992. do 1995. godine, priči o dvoje ljudi koji su se zaljubili, a rat ih razdvojio.

Sve je bazirano na istinitim činjenicama.

Promocija će biti održana u prostorijama Ceković kuće na Palama od 12.00 do 15.00 časova.

Svjetlana Samardžija, rođena je 15. februara 1992. godine u Sarajevu, a zbog ratnih dešavanja biva prognana iz rodnog mjesta gdje odlazi na Pale, završava osnovnu i srednju školu.

Godine 2015. završava osnovne studije i upisuje master na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu – odsjek istorija. Živi i radi na Palama.

(www.palelive.com / M.K.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Cekovića kuća je Bogom data za ovakve događaje i promocije i uvijek se lijepo osjećam kad u ovom objektu prisustvujem nekom kulturnom zbivanju.

Ali, žali Bože što je u većernjim i noćnim satima u potpunom mraku i što nema bilo kakvu rasvjetu, iako zaslužuje da ima reperezentativnu. Cekovića kuća je ukras Pala i krajnje je vrijeme da se osvijetli na odgovarajući način!!!