U nedjelju program „Knjigom protiv nasilja, za srećnu porodicu“

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Sarajevu će u nedjelju, 2. aprila, u organizaciji Forum teatra, biti organizovan program kojim se želi skrenuti pažnja na značaj prevencije nasilja i ulogu knjige kao najpristupačnijeg izvora znanja i osnove u procesu vaspitanja i stvaranja zdrave porodice.
Program pod nazivom „Knjigom protiv nasilja, za srećnu porodicu“ biće organizovan u okviru projekta „Sveobuhvatni pristup u uključivanju mladića i medija u prevenciji nasilja prema ženama i nasilja u porodici u BiH“.

Cilj projekta je promocija zdravog stila života, prevencija nasilja u porodici, kao i značaj vaspitanja mladih, saopšteno je iz Forum teatra.

Tom prilikom biće podijeljen određen broj knjiga poezije za djecu „Rastem da volim“, pjesnika Tode Nikoletića, koja šalje poruku o porodičnoj ljubavi i značaju porodice u odrastanju zdravih generacija mladih, a biće recitovani i stihovi za djecu, uz učešće članova kluba, djece i roditelja.

Program se organizuje u saradnji sa Asocijacijom „Iks-ipsilon“, uz podršku „UN vomen“ kancelarije u BiH, u Parku „Gavrilo Princip“ s početkom u 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare