U junu trodnevna obustava rada?

0

Autobuska stanica Pale, u vlasništvu preduzeća „Stanišić“, danas je treći put u posljednja dva mjeseca obustavila rad kako bi ukazala na problem neregistrovanih prevoznika.


Direktor preduzeća „Stanišić“ NJegoš Poljaković rekao je Srni da će u junu rad biti obustavljen na tri dana ako nadležne institucije ne spriječe nezakonitosti u oblasti drumskog prevoza putnika koje se najviše odnose na pojavu neregistrovanih prevoznika.

„Nadležne institucije do danas ništa nisu preduzele i ako se ništa ne učini, u junu ćemo tri dana obustaviti rad“, rekao je Poljaković i dodao da će putnici na vrijeme biti obaviješteni koja su to tri dana.

On je naglasio da su neregistrovani prevoznici preuzeli prevoz putnika u drumskom saobraćaju, a ta pojava je najizraženija na linijama prema Srbiji i Crnoj Gori, čime je direktno ugrožena ekonomska održivost poslovanja autobuske stanice.

Poljaković je ponovio da će, ukoliko se na terenu situacija ne promijeni u pozitivnom pravcu, istrajati u odluci da rad autobuske stranice na Palama bude prekinut od 1. septembra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare