U Istočnoj Ilidži pronađeni zasadi indijske konoplje

0
Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo pronašli su zasade indijske konoplje mase 1,1 kilogram na području Istočne Ilidže, na brdu Krešnice, gdje su zatekli lice čiji su inicijali M.B.

Pretresena je porodična kuća koju koristi M.B, a koji je policijskim službenicima od ranije poznat kao lice sklono konzumiranju droge.

Tom prilikom pronađena je drobilica sa ostacima marihuane i pakovanje papirića za njeno motanje, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon pretresa, M.B. je priveden u službene prostorije policijskog Odjeljenja za organizovani kriminalitet i drogu gdje je tokom kriminalističke obrade priznao izvršenje krivičnog djela.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.B. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet droge.

U okviru ovih aktivnosti, na području grada Istočno Sarajevo izvršen je pretres lica, vozila i stana koji koriste G.D, J.V, P.M. i B.S i tom prilikom je pronađeno i oduzeto devet paketića marihuane ukupne mase 25,15 grama.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv G.D. biti podnesen izvještaj tužilaštvu, dok će protiv J.V, P.M. i B.S. nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare