U funkciji 20 ski-staza, novitet staza za sankanje

3

Skijalište Jahorina je dostupno u punom kapacitetu za sve ljubitelje zimskih aktivnosti, a od ove godine dostupna je i staza za sankanje, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

„U punom kapacitetu dočekujemo sve veći broj turista zahvaljujući novim snježnim padavinama i temperaturnom minusu. Trenutna visina utabanog snijega na ski-stazama je više od 90 centimetara, a skijaši na raspolaganju imaju devet instalacija vertikalnog transporta i ukupno 20 ski-staza“, navodi se u saopštenju.

Na Jahorini je moguće skijati od 9.00 do 16.00 časova, a u noćnom terminu od 18.00 do 21.00 čas.

U saopštenju se ističe da je od ove godine dostupna i staza za sankanje dužine 600 metara, da je za tu namjenu u pogonu sidro „Poljice“, a svi ljubitelji ove aktivnosti koriste sanke koje su opremljene posebnim adapterima za ovo sidro.

Sankanje je moguće svaki dan u terminu od 16.00 do 18.00 časova. U ovom terminu za djecu su na raspolaganju i mini motorne sanke kao dodatna adrenalinska aktivnost na poligonu „Poljice“.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ poručuju da će naredne dane na ovoj olimpijskoj planini obilježiti sjajno skijanje, ali i odlična zabava uz noćni provod u Olimpijskom baru na vrhu planine.

„U ovom baru najavljeni su nastupi pjevača LJupke Stević, Nikoline Kovač, Romane Panić, te regionalnih zvijezda poput Adila, Peđe Jovanovića, Nikole Rokvića, Dejana Matića i mnogih drugih“. Prisjetićemo se starih hitova uz `OK bend` i `Amadeus bend`, ali i poslušati kako to rade nove muzičke nade, kao što je Nebojša Vojvodić“, navodi se u saopštenju.

Predviđena je i autorska predstava Branka Đurića Đure.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Iz kog razloga ne pustite nasu dijecu da se besplatno skijaju vikendom.Licemjerno je i krajnje ponižavajuće da na sva usta pričate kako ste im dali da skijaju radnim danima kad idu u školu. Kome naša djeca smetaju.Obecavate podjelu 1000 skija a moje ni jedno dijete nije dobilo skije.

Za skije je trebalo snimiti neki video, mislim da su dobili skoro svi koji su poslali. A za radne dane ste 100% u pravu. Hvale se na sva zvona kako su dali djeci sezonske karte, a sve se svede na 15 dana u januaru, a ove godine ni to nije bilo moguće iskoristiti. Treba pokrenuti neku peticiju da se bar par vikenda u februaru i martu omogući djeci besplatno skijanje.

Koja je cena karte za sankanje? Nigde ne mogu da nadjem