U Foči ukradene košnice sa pčelama

0

FOČA – Nepoznata lica ukrala su u Foči dvije košnice sa pčelama, čiji je vlasnik osoba sa inicijalima Z.M. Krađa je izvršena u noći između 13. i 14. aprila.

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da je iz prostorija osnovne škole u Podgrabu nepoznato lice ukralo mobilni telefon jedne maloljetnice – saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijski službenici Policijske stanice Han Pijesak podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali S.P. jer je vrijeđao i psovao osobu sa inicijalima B.M.

Policijski službenici Policijske stanice Foča podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali G.C. jer je prijetio osobi sa inicijalima R.Đ.

Na teritoriji opštine Pale u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, koja je za posljedicu imala manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 212 vozila i vozača, uručili 101 prekršajni nalog, legitimisali 11 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i tri zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava.

Iz saobraćaja su isključena i dva vozila kojima je istekla registracija i dva koja nisu bila registrovana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare