U Foči skidali plombe sa elektro-brojila

0

FOČA – Nepoznati izvršilac ili više njih su na pet lokacija u Foči skinuli i oštetili službene plombe na elektro-brojilima u vlasništvu “Elektrodistribucije“ Foča, čime su počinili krivično djelo skidanja ili povrede službenog pečata ili znaka.
Uviđajem je utvrđeno da je izvršeno skidanje plombi u Ulici 9. maj, gdje je oštećena blomba na elektro-brojilu koje je uvezano u prenosnu električnu mrežu za stan u vlasništvu S.Ć., kao i u Krajiškoj ulici b.b., na stambenoj zgradi oštećena je plomba na elektro-brojilu koje je uvezano u električnu mrežu za stanove vlasništvo M.P. i R.M, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U Ulici Vojvode Putnika na stambenoj zgradi je oštećena plomba na brojilu koje je uvezano u prenosnu električnu mrežu za stan vlasništvo P.S, a u Ulici braće Jeremić, na privatnoj kući oštećena je plomba na elektro-brojilu, vlasništvo B.Đ.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Radnici policije kontrolisali su 103 vozila i vozača, uručili 82 prekršajna naloga, legitimisali 11 lica, te iz saobraćaja isključili tri vozača (dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava) i dva vozila radi isteka registracije.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare