U četvrtak završna konferencija o turističkom projektu

0

Na Palama će u četvrtak, 24. februara biti održana završna konferencija projekta „Uživaj u Sarajevsko-romanijskom regionu“ /Enjoy Sarajevo-Romanija region/, koji finansiraju EU i NJemačka, najavljeno je iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Na skupu će govoriti direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić, direktor Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo Mladenka Pandurević i predstavnici ministarstva i lokalne zajednice.

S ciljem razvoja turizma Sarajevsko-romanijske regije u okviru projekata preduzete aktivnosti usmjerene na kreiranje novog turističkog proizvoda i njegovu internacionalizaciju na međunarodno tržište.

„Realizovane aktivnosti bazirane su na opremanju otvorenih lokacija, jačanju kapaciteta mikro, malih i srednjih preduzeća u okviru turizma. Novi sadržaj uključuje Via feratu na Crvenim stijenama, obogaćen sadržaj na lokaciji Brus-Trebević, te toplovazdušni balon kao jedinstvenu turističku atrakciju“, navedeno je u saopštenjuiz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Projekt sprovode Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo, Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo, Privredna komora Republike Srpske i privredni subjekat „Stanišić“.

Projekat u BiH implementiraju GIZ,ILO i UNDP-i, u periodu od aprila 2018. do marta 2022.godine.

Završna konferencije održaće se u hotelu „Forest“ na Palama u 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna / Foto: RTVIS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare