U četvrtak otvaranje najdužeg planinskog boba u regionu

0

Na Jahorini će u četvrtak, 15. avgusta, biti svečano otvoren najduži planinski bob u regionu, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.
Svečano otvaranje će biti održano u novom objektu pored vještačkog jezera, u neposrednoj blizini silazne stanice šestosjeda Poljice.

Olimpijski centar „Jahorina“ ističe da se planskim investicijama želi pozicionirati na mapi najpoželjnijih turističkih destinacija jugoistočne Evrope i kada je ljetna turistička sezona.

Izgradnja ove najveće ljetne, adrenalinske, atrakcije, planinskog boba na šinama čija je dužina 2.500 metara, ujedno i najvećeg u ovom dijelu Balkana, je samo jedan od segmenata uspješne strategije, naveli su iz ovog centra.

Prema programu, u 14.30 časova predviđeno je okupljanje učesnika na platou Poljice i organizovani odlazak šestosjedom do vrha, u 15.00 časova okupljanje učesnika na polazu boba na šinama /pored vještačkog jezera/, u 15.15 časova program svečanog otvaranja i konferencija za medije kojoj će, osim visokih zvaničnika, prisustvovati direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić i predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek.

Potom će u 16.00 časova na platou Poljice početi koncert estradne umjetnice Ane Kokić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare