U četvrtak akcija uređenja ski-staza

0

Masovna akcija uređenja skijališta i ski-staza biće održana na Jahorini u četvrtak, 16. januara, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ ističu da će tokom janura biti obezbijeđeni i popusti na ski-karte – 20 odsto u periodu od 20. do 24. januara, te 30 odsto od 27. do 31. januara.

„Svjetski dan snijega biće tradicionalno obilježen u nedjelju, 19. januara, kada će popust na ski-karte za djecu iznositi 50 odsto“, naveli su iz Olimpijskog centra.

Iz Centra podsjećaju da su gosti sinoć imali priliku da prisustvuju koncertu estradnog umjetnika Darka Lazića, prije kog je nastupila Nikolina Kovač.

Publika je u dobroj pjesmi uživala do ranih jutarnjih časova, a Jahorina je još jednom pokazala da je kombinacija dobre zabave i skijanja najbolja upravo na ovoj planini.

„Dobra zabava biće nastavljena i 25. januara od 14.00 časova, za kada je zakazana druga `Apres ski-žurka` sa Amadeus bendom“, najavili su iz Olimpijskog centra.

U saopštenju je navedeno da ski-sezona na Jahorini, uprkos nedostatku prirodnog snijega, zahvaljujući isključivo dobroj organizaciji, ima tendencije da premaši sve do sada postignute rezultate.

(www.palelive.com/Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare