Tužba protiv Tihomira Gligorića

0

MILIĆI – Kompanija „Boksit“ iz Milića tužila je zbog klevete nadležnom sudu u Vlasenici bivšeg direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Tihomira Gligorića, saopštila je danas „Boksitova“ Služba za odnose sa javnošću.

U saopštenju je navedeno da je tužba podnesena zbog kleveta, laži i neistina koje se odnose na kompaniju „Boksit“, koje je Gligorić 10. februara iznio za informativni program BN televizije, što je kasnije prenio i portal BN-a.

„Dajući izjavu o takozvane 152 afere u Republici Srpskoj, aludirajući pri tome na kriminal, Gligorić je pomenuo i kompaniju `Boksit` Milići. Očigledno je da po onoj narodnoj `drž’te lopova`, gospodin Gligorić, kome se već sudi za kriminal, štiteći svoj obraz, ne bira sredstva da prlja tuđe“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je kompanija „Boksit“ iz Milića brend Republike Srpske i uspješno posluje više od 50 godina, a nikada nije bila odgovorna ni za kakvu vrstu kriminalnih aktivnosti, niti je u Kompaniji ikada ustanovljena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju.

„Gospodin Gligorić imaće priliku na sudu da objasni i obrazloži o kakvom se kriminalu radi“, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare