Tužba protiv opozicije

0

VLASENICA – Načelnik opštine Vlasenica Mladen Popović (SNSD) najavio je pokretanje sudskog spora protiv opozicionih stranaka u Skupštini opštine Vlasenica, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa, zbog letka u kojem ga optužuju za nenamjensko trošenje sredstava planiranih za saniranje gradskih ulica.

Popović je rekao Srni da su leci ostavljani na kućne pragove stanova i kuća Vlaseničana prošlog mjeseca, te da su u njima iznesene grube neistine na račun opštinske vlasti.

„Ovdje nije riječ o demokratskom pravu da se kritikuje rad Skupštine, već o najobičnijim klevetama i insinuacijama o tome da je neko pokrao narodne pare. Gospoda će svoje navode morati da objasne pred sudom“, rekao je Popović.

Na letku koji nema pečata, već samo potpis „opozicija SDS- PDP“, navedeno je da „skupštinska opozicija već godinu dana traži od opštinske vlasti da ispuni svoju obavezu popravke i asvaltiranja ulica, koje su oštećene prilikom rekonstrukcije gradskog vodovoda“.

Popović je rekao da je saniranje Svetosavske ulice počelo 27. marta, da radove izvodi preduzeće „Zvornik- putevi“, te da je finansijer Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“. On je dodao da će i ostale oštećene dionice biti obnovljene.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Rade Stevanović rekao je Srni da ne zna ko stoji iza ovog pisma, ali da Opštinski odbor kojim on rukovodi ne stoji.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments