Turnir u malom fudbalu osvojile ekipe iz Višegrada i Bijeljine

0

Ekipe iz Osnovne škole /OŠ/ „Vuk Karadžić“ iz Višegrada u muškoj i „Sveti Sava“ iz Bijeljine u ženskoj konkurenciji pobjednici su finalnog turnira u malom fudbalu u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske, koji je odigran u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama.

Republičko finalne u malom fudbalu otvoreno je juče u Osnovnoj školi „Srbija“ na Palama i okupilo je 120 učesnika iz šest regija Srpske.

Kao najbolji strijelci nagrađeni su Ana-Marija Milinović sa Pala i Andrej Vajić iz Teslića, najbolji igrači Nikola Batinić iz Višegrada i Milica Jovanović iz Bijeljine, dok su za najbolje golmane proglašeni Aleksandra Nikić iz Bijeljine i Filip Cuca iz Višegrada.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je pobjednicima, izrazivši zadovoljstvo što su se Paljani pokazali kao dobri domaćini ovog turnira.

„Nadam se da će mladi sportisti ponijeti lijepe uspomene sa Pala. Čestitam pobjednicima i posebno zahvaljujem nastavnom osoblju škole `Srbija` koji su ugostili djecu i organizovali takmičenje na vrhunskom nivou“, naglasio je Jugović.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Siniša Lasica rekao je da su se Paljani još jednom pokazali kao dobri domaćini, te istakao da Pale imaju čime da se ponose i šta da ponude svima koji dođu u posjetu.

Organizator republičkog takmičenja bila je Osnovna škola „Srbija“, uz pokroviteljstvo Ministarstva porodice, omadine i sporta Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare