Туристичка понуда Источног Сарајева на сајму у Београду

0

Туристичка организација града Источно Сарајево учествоваће на Међународном сајму туризма у Београду, од 22. до 25. фебруара на засебном штанду, на којем ће заједно са партнерима представити богату туристичку понуду овог града.

Директор Туристичке организација града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је Срни да традиционално учествују на овом престижном међународном сајму и да очекује да ће као и сваке године остварити значајне контакте, те успоставити изузетно продуктивну пословну сарадњу са различитим туристичким агенцијама, тревел блогерима и медијским кућама.

Он је навео да ће Туристичка организација града Источно Сарајево на овом сајму објединити представљање зимске и љетне туристичке сезоне, а заједно са партнерима представиће туристичке атракције кроз маркетиншке новитете и различите штампане и мултимедијалне промотивне материјале.

„Недавно смо богатим програмом обиљежили 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара у Сарајеву, и у складу с тим на штанду ће бити и чувена маскота Вучко, како би се евоцирале успомене на један од најзначајнијих спортских догађаја на овим просторима“, истакао је Иконић.

Према његовим ријечима, поред туристичке организације своје материјале ће на инфо-пултовима представити Олимпијски центар „Јахорина“, удружење хотелијера „Јахорина“ које ће презентовати различите смјештајне капацитете, а посјетиоци ће имати прилику да пробају „Јахорински чај“, пића из „Паљанске дестилерије“, те да се упознају са богатом гастро и угоститељском понудом ресторана „Гарден“ и „Топлик“.

Међународни сајам туризма и Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Хорека-опрема биће одржани од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму, под слоганом „Авантура почиње овде“.

Радно вријеме 45. Међународног сајма туризма у Београду је од четвртка 22. до суботе 24. фебруара од 10.00 до 19.00 часова и у нед‌јељу, 25. фебруара од 10.00 до 18.00 часова.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare