Turistička organizacija „Jahorina“ na sajmu u Beogradu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Turistička organizacija „Jahorina“ i ove godine će turističke potencijale grada Istočno Sarajevo predstaviti na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati od četvrtka do nedjelje, odnosno od 20. do 23. februara.

Turistička organizacija „Jahorina“ će ove godine prvi put imati sopstveni štand, dizajniran u saradnji sa istoimenim Olimpijskim centrom /OC/, veličine 50 metara kvadratnih, u hali jedan Beogradskog sajma.

Na štandu će se predstaviti i Udruženje hotelijera Jahorina, kao i Ski-centar Ravna planina i Trebević.

Biće predstavljena cjelokupna turistička ponuda, sa posebnim naglaskom na planirana dešavanja u martu na Jahorini, kao i na ljetnu turističku sezonu, saopšteno je iz Turističke organizacije.

„S obzirom na odlične rezultate koje Jahorina bilježi tokom zimske turističke sezone, očekujemo veliki broj posjetilaca na štandu“, ističe se u saopštenju.

U Turističkoj organizaciji kažu da im je najavljeno da će njihov štand posjetiti brojni predstavnici medijskih kuća, kao i partneri Jahorine, a predstavnici Turističke organizacije, OC i Udruženja hotelijera imaće sastanak sa najvećim britanskim turoperatorom „Tui UK i Irska“ /TUI UK&IRELAND/

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji se održava 41. put, najveća je turistička manifestacija u regionu, sa ukupno 1.100 izlagača iz 50 država, a koju posjeti više od 80.000 ljudi.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare