Trojica državljana Srbije osumnjičena za napad na Matića

0
Trojica državljana Srbije osumnjičeni za napad na Matića

ZVORNIK – Pripadnici zvorničke Policijske uprave, u saradnji sa MUP-om Republike Srpske, podnijeli su Okružnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj protiv tri državljanina Srbije osumnjičena da su u ponedjeljak, 29. januara, u Zvorniku fizički napala člana Upravnog odbora kompanije „Alumina“ Mileta Matića nakon čega su napustili Srpsku.

Portparol zvorničke Policijske uprave Miljan Bobar je na konferenciji za novinare rekao da je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška povreda podnesen protiv državljana Srbije čiji su inicijali M.R. /34/, J.G. /22/ i N.P. /45/, te naveo da MUP Republike Srpske nastavlja sa preduzimanjem mjera i radnji da bi ova lica bila uhapšena.

On je dodao da su ove osobe osumnjičene da su u ponedjeljak, 29. januara, u 16.30 časova u Ulici patrijarha Pavla u Zvorniku fizički napala M.M.

Srna nezvanično saznaje da su Matića fizički napala osumnjičena lica Miroslav Radivojević, Jovan Garić i Nebojša Petrović.

Matić je, nakon brutalnog fizičkog napada ispred zgrade u kojoj stanuje, zbog teških povreda prevezen na liječenje na Vojnomedicinsku akademiju u Beograd, gdje se i dalje nalazi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments