Treći dan potrage za nestalim Bojanom Škobom

0

I danas se nastavlja potraga za nestalim Bojanom Škobom na području Treskavice, opština Trnovo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U akciji, osim radnika policije, učestvuju planinari Planinarskog društva „Treskavica“ iz Trnova, članovi Lovačkog društva „Trnovo“, a uključili su se i pripadnici „Kluba spasilaca 2000“ sa psima tragačima iz Sarajeva, kao i helikopteri SFOR-a i MUP-a RS.

Škobi se gubi svaki trag u subotu, 17. jula, kada su se on i Mladen Božić razdvojili nakon što su zalutali u šumi.

Oni su 17. jula boravili u planinarskom domu „Sustavac“ na planini Treskavici, da bi se oko 18.00 časova uputili prema naselju Trnovo, ali su skrenuli sa puta i zalutali u šumi, u kojoj su cijelu noć hodali.

U jutarnjim časovima razdvojili su se i od tada izgubili svaki međusobni kontakt.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko ponoći na putnom pravcu Hreša – Sumbulovac u mjestu Brezovice, opština Pale, vozač putničkog vozila „fijat uno“ M.M. zadobio je teže tjelesne povrede, a suvozač u vozilu J.M, te vozač i suvozač u putničkom vozilu „opel kadet“ P.Ć. i S.S. su lakše povrijeđeni.

Nepoznati počinioci su u provalili u skladište firme „ZNL pro“ u Istočnom Novom Sarajevu iz kojeg su odnijeli digitalne kase.

Radnici Policijske stanice Rudo podnijeće zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv G.V. i G.R. koji su najprije traktorom oštetili ogradu oko kuće Ž.S., a zatim i fizički nasrnuli na njega u naselju Prebidoli, opština Rudo.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=sUsL-i62FTk}

(www.palelive.com / Srna / foto: Treskavica)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare