„Тивери корпорејшн“ наступа 17, а „Тој долс“ 19. јула

0

ФОЧА – Амерички бенд „Тивери корпорејшн“ наступиће на 10. „Нектар ОК фесту“ на Тјентишту у петак, 19. јула, а енглески панк бенд „Тој долс“ у нед‌јељу, 21. јула, објавили су организатори.

Према објављеном распореду, „ОК фест“ биће одржан од 19. до 21. јула, а дан прије званичног почетка, у четвртак, 18. јула, за прве и највјерније кампере у „ОК кампу“ поред ријеке Сутјеске биће приређен концерт на којем ће наступити „Џа или бу“, Бојана Вунтуришевић и „Савршени маргиналци“.

Главне звијезде првог фестивалског дана, 19. јула, биће чланови једног од најпопуларнијих америчких, али и свјетских бендова, „Тивери корпорејшн“, који први пут наступају у БиХ, истичу организатори.

Уз њих ће на главној бини, на стадиону Националног парка „Сутјеска“, првог дана публику забављати Нено Белан, „Зостер“ и „Саншајн“.

На бини у „ОК кампу“ тог дана наступају „Бјесови“, „Ху си“ и Перо Деформеро.

Другог дана, 20. јула, на главној бини наступиће „Парни ваљак“, „Лету штуке“, „Ниплпипл“ и „Свемирко“, а на бини у „ОК кампу“ блуз бенд из афричке пустиње „Тамикрест“, „Атеист реп“ и „Ајзбурн“.

Завршног дана 10. „Нектар ОК феста“, у нед‌јељу, на главној бини свираће енглески панк бенд „Тој долс“, те „Ритам нереда“, „Буч Кесиди“ и Војко В, док ће у „ОК кампу“ наступити „Мортал комбат“, Грше и „М.О.Р.Т“.

Сва три фестивалска дана, богат ди-џеј програм очекује и љубитеље електронске музике на љетној бини код базена.

Организатори поручују да и ове године гарантују врхунску забаву на једној од најљепших фестивалских локација у Долини хероја – надомак прашуме Перућице, а подно планинских масива Маглића, Волујака и Зеленгоре.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare