Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je prilikom posjete Ski-centru „Ravna planina“ da je oduševljen gostoprimstvom i uslovima za treniranje na Palama, gdje su toku pripreme za Svjetsko prvenstvo u Japanu.

Terzić je istakao da su, prije dolaska u Republiku Srpsku, imali dobre preporuke od muške odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je i prošle godine bila na Palama.

„Što se tiče smeštaja, hrane i sale, sve je na visokom nivou. Mogu slobodno da kažem da u Srbiji na jednom mestu tako nešto nemamo“, rekao je Terzić.

Terzić je istakao toplu dobrodošilocu koju su Paljani pokazali prema reprezentaciji Srbije.

Prema njegovim riječima, zadovoljan je pripremama odbojkašica za Svjetsko prvenstvo koje će se u oktobru održati u Japanu i da ih nakon odlaska sa Pala očekuje nastavak priprema u Beogradu, kao i kontrolne utakmice sa Bugarskom i Turskom.

Kada se govori o protivnicima u grupi na Svjetskom prvenstvu, Terzić ističe da neće biti nimalo lako, te da se radi o zaista ozbiljnim i jakim ekipama.

Terzić kaže da uspjesi SAD, Kine i Brazila, koji su im jedini od protivnika u grupnoj fazi govori mnogo, ali i da odbojkašice Srbije svakako spadaju u uži krug ekipa koje se mogu nazvati favoritima za osvajanje titule šampiona.

Stručni štab ženske odbojkaške reprezentacije Srbije posjetio je danas Ski-centar „Ravna planina“ na Palama kako bi vidjeli šta sve ovaj centar nudi u zimskom i ljetnom periodu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare