Telefonske prijetnje predsjedniku opštinske Boračke organizacije

0

Predsjednik Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina izjavio je Srni da dobija telefonske prijetnje za koje je uvjeren da imaju veze sa predizbornom kampanjom.
On je rekao da je prije dvadesetak dana u kasnim časovima dobio prvi poziv prijetećeg sadržaja na mobilni telefon.

„Prvi put sam se javio na broj, a kada sam ga registrovao više se nisam javljao. Nakon toga, na kućni broj telefona počelo je uznemiravanje moje porodice i mene, poslije čega sam isključivao oba telefonska aparata“, ispričao je Parađina.

On je dodao da su prijeteće poruke primitivnog sadržaja i ispod svakog nivoa, te da imaju političke konotacije.

Parađina je uvjeren da ove poruke imaju veze sa predizbornom kampanjom, ali da je veoma indikativno da su na meti on i Boračka organizacija, koja isključivo vodi borački kurs i nije „politički obojena“.

On smatra da je riječ o metodama pokušaja ulivanja straha i provociranja i to do ljudi koji nemaju karaktera da sjednu i razgovaraju o svim temama i problemama i koji su spremni na sve da bi ostvarili svoje ciljeve.

Parađina kaže da se plaši za svoju porodicu i sebe, „imajući u vidu u kakvom se vremenu živi, šta se dešava i šta se dešavalo u prošlosti“.

On je naveo da je prijetnje prijavio policiji, koja je formirala predmet i skenirala poruke i izrazio očekivanje da policija profesionalno i odgovorno obavi svoj posao i identifikuju počinioce.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare