Tanja Marković najbolji sportista opštine u prošloj godini

0

ROGATICA – Član Srpskog atletskog kluba „Rogatica“ Tanja Marković proglašena je za najboljeg sportistu ove opštine za prošlu godinu, a uručeni su joj diploma i novčana nagrada.Markovićeva je reprezentativac i rekorder BiH u skoku u dalj sa rezultatom 5,98 metara, a učestvovala je, između ostalog, u Evropskom timskom prvenstvu u atletici u Slovačkoj, Kupu šampiona i Balkanskom prvenstvu u atletici u Bugarskoj.

Na manifestaciji, koju je sinoć organizovao Centar za kulturu i sport „Radenko Mišević“ u Rogatici, pod pokroviteljstvom opštine, za najbolju sportsku nadu proglašena je Anja Duvnjak član Šahovskog kluba „Gorski termag“, dok je najbolji sportski radnik Zdravko Šubara.

Najuspješniji trener je Miroslav Gluhović iz Karate kluba „Rogatica“, dok je za najperspektivniji sportista Dejana Kulić iz Rukometnog kluba „Rogatica“.

Među nagrađenima su i Biljana Rakić iz Srpskog atletskog kluba „Rogatica“, dok je najbolja odbojkašica Vanja DŽida iz Odbojkaškog kluba „Mladost“.

Dejana Kulić iz Ženskog rukometnog kluba „Rogatica“ proglašena je za najbolju rukometašicu, dok je najbolji košarkaš Nemanja Okiljević iz Košarkaškog kluba „Rogatica“.

Nenad Tošović iz Fudbalskog kluba „Mladost“ proglašen je za najboljeg fudbalera, specijalno priznanje dobila je Škola fudbala „Mladost“ iz Rogatice, a za najuspješniji kolektiv izabran je Ženski rukometni klub „Rogatica“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare