Takmičenje odgođeno zbog loših vremenskih uslova

0

Međunarodno takmičenje „FIS kup Jahorina 2016“ zbog loših vremenskih uslova neće biti održano 20. i 21. februara, kako je ranije najavljeno.
Iz Organizacionog odbora saopštili su da su o ovoj promjeni obavijestili Međunarodnu skijašku federaciju /FIS/ i predložili da novi termin bude 29. februara i 1. marta.

Članovi Organizacionog odbora održali su krajem januara na Jahorini sjednicu u vezi sa organizacijom ove velike međunarodne trke u alpskim disciplinama.

Predsjednik Ski-kluba „Jahorina“ Radenko Pekić rekao je tada da organizatori imaju veliku podršku Vlade Republike Srpske, grada Istočno Sarajevo, opštine Pale i Olimpijskog centra Jahorina, kao i sponzora, čiji predstavnici su obećali pomoć i podršku za održavanje trke.

On je podsjetio da su tehnički delegati FIS-a u proteklih 10 godina trke, u kojima je učestvovalo do 70 takmičara iz 15 zemalja, ocijenili najvišom ocjenom.

Pekić očekuje da će se i ove godine takmičiti isti broj skijaša i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Planirano je da bude održan slalom i veleslalom na istim stazama kao prethodnih godina.

(www.palelive.com / Srna / Foto Jahorina Prestige)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare