Takmičenja tokom vikenda

0

Na Jahorini će tokom vikenda biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama „Fis kup Jahorina 2016“ i Otvoreno prvenstvo BiH.
Početak slalom trka planiran je u petak i subotu, 18. i 19. marta, u 9.00 časova, a nakon trka, u 14.30 časova predviđeno je proglašenje pobjednika.

U nedjelju i ponedjeljak, 20. i 21. marta, na stazi Olimpik na Jahorini biće održano Otvoreno prvenstvo Smučarskog planinarskog društva „Jahorina“ – takmičenje u alpskom skijanju za dječije kategorije u okviru Kupa BiH.

Organizatori ovog takmičenja, koje će oba dana početi u 8.45 časova, su Smučarski savez BiH i Smučarski savez Republike Srpske.

U subotu, 19. marta u 19.00 časova biće organizovano „Veče sa Bojanom Križajem“ u hotelu „Bistrica“, kojem će prisustvovati i generalni direktor Olimpijskog centra Jahorina Velibor Lazarević i izvršni direktor za tehniku i staze Branislav Lolović.

Trenutna visina snijega na Jahorini je 65 centimetara i uslovi za skijanje su odlični, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare