Taekwondoisti „Romanije“ uspješni na Prvenstvu Republike Srpske

0

U organizaciji Taekwondo saveza Republike Srpske, u Doboju je u nedjelju 06.12.2015. godine održano 16. Prvenstvo Republike Srpske u taekwondou.

Na ovom prvenstvu učestvovalo je preko 213 takmičara. Taekwondo klub „Romanija“ Pale su na ovom prvenstvu predstavljala tri takmičara. U veoma jakoj konkurenciji Sava Dragaš i Marko Brezo osvojili su bronzane medalje i tako nastavili uspješan niz Kluba u osvajanju medalja u ovoj godini, što je rezultat kvalitetnog rada.

Ekipu je predvodio trener Mladen Dragaš, dok je trener Kluba Dragiša Stanišić bio jedan od centralnih sudija na ovom prvenstvu.

„Sve pohvale na izvanrednom dočeku i organizaciji Prvenstva upućujemo predsjedniku Saveza gospodinu Branislavu Njegovanu kao i predsjedniku Organizacionog odbora Prvenstva gospodinu Nenadu Jeriniću i predsjedniku Sudijske organizacije Taekwondo saveza Republike Srpske gospodinu Daliboru Kovačeviću“, pručeno je iz Taekwondo klub „Romanija“ Pale.

Do kraja ove godine Klub će učestvovati na Prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će biti održano 27.12.2015. godine, čime će biti spuštena zavjesa na uspješnu takmičarsku godinu.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare