SzDS za promjenu umorne vlasti na Palama

0
Dragan Kalinić

Predsjednik Saveza za demokratsku Srpsku /SzDS/ Dragan Kalinić i kandidati ove stranke za Skupštinu opštine Pale poručili su da će njihovim ulaskom u lokalni parlament doći do kvalitativnih promjena u radu opštinske administracije. Na konferenciji za novinare, koja je održana na platou ispred zgrade opštine, Kalinić je predstavio izborni slogan SzDS koji glasi „Odlučno, realno, pošteno“.

On je naveo da SzDS, kao jedna od najmlađih političkih organizacija u Srpskoj, sa velikim optimizmom dočekuje izbore, posebno u Palama.

„Naš program je jasan – bitka za bolji život običnog čovjeka, za veći broj radnih mjesta kroz programe podsticaja za mala i srednja preduzeća, kao i za ličnu i porodičnu sigurnost građana i porodica“, zaključio je Kalinić.

Nosilac liste kandidata SzDS za odbornike u SO Pale Ivan Šarac kaže da opština Pale u posljednje četiri godine bilježi razvojnu stagnaciju.

„Izuzev završetka nove sportske dvorane, što je projekat koji pozdravljamo, opštinske vlasti nisu napravile pomake u drugim oblastima, pomake koji bi značili otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru. Zato smatram da se ova vlast umorila i da je vrijeme za nove ljude i ideje“, rekao je Šarac.

On je naveo da će se SzDS zalagati za smanjenje javne potrošnje i plata funkcionerima, ali i za osnivanje Tima za projekte, investicije i brendiranje, koga bi činili stručni, a ne stranački kadrovi.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/szds_predizborna_kampanja_2012/] width=[125] height=[125] title=[SzDS predizborno okupljanje] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb125_] thumb_cache_dir=[thumbs125] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna / foto Vasić)


Komentari na ovaj članak su zabranjeni.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare