SzDS podržao kandidata SNSD-a za načelnika opštine

0

Savez za demokratsku srpsku na predstojećim izborima podržaće kandidata SNSD-a Komu Simovića za načelnika opštine Pale, rekao je večeras predsjednik SzDS Dragan Kalinić. Kalinić je na centralnoj tribini ove stranke na Palama rekao da će SzDS podržati Simovića jer je u stanju da obezbijedi prosperitet Pala.

„Na Palama 7. i 8. oktobra počinje veliko spremanje – od podruma do tavana. Bićemo na strani onih koji žele da učine život običnog čovjeka boljim i to smo u stanji da uradimo“, rekao je Kalinić.

Prema njegovim riječima, Vlada Republike Srpske uložila je u Pale više od 70 miliona KM.

Kalinić je naglasio da je na Palama potrebno posvetiti pažnju otvaranju malih i srednjih preduzeća, obezbijediti zapošljavanje mladih, porodica poginulih, invalida, kao i socijalnu sigurnost porodica.

Nosilac odborničke liste SzDS Ivan Šarac naglasio je da ova stranka želi bolje Pale, razvoj turizma, izgradnju infrastrukture, otvaranje novih radnih mjesta.

On je istakao da će se SzDS zalagati za veće uštede u budžetu koji se mora racionalno koristiti, te da je potrebno pomoći socijalnim kategorijama i demobilisanim borcima.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/szds_predizborni_miting_01_10_2012/] width=[60] height=[60] title=[SzDS podržao kandidata SNSD-a za načelnika opštine] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb60_] thumb_cache_dir=[thumbs60] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna / foto: Rajić)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare