Svjetski spektakl povodom otvaranja ski sezone na Jahorini

0

7. decembra 2019. godine Jahorina će, povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, ugostiti Brajana Ferija – zvijezdu svjetskog kalibra.

“Veliki koncert na Jahorini, svjetska zvijezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo domaćini velike pop legende kao što to i dolikuje ovoj planini”, riječi su direktora Olimpijskog centra.

“Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svjetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing”, izjavio je LJevnajić.

“Želimo da prva asocijacija na nas u svijetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su nažalost obilježila devedeste godine i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH”, rekao je LJevnajić i dodao da je Jahorina prva planina u regionu koja organizuje koncerte svjetskih razmjera i radi promociju na svjetskom nivou.

Direktor OC je naglasio da želi da svi čuju za Jahorinu i uvjere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra, koji je rame uz rame sa Evropskim ski destinacijama.

Brajan Feri, britanska pop legenda, kojeg krasi orginalna vokalna briljantnost i elegancija koja inspiriše sve generacije, izvešće brojne klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su “Let’s Stick Together”, “Slave to Love”, “Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, “Love Is The Drug”, “hese Foolish Things”, “Price of Love”, “I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Čarobni zimski ambijent, hiljade blještavih lampica, raskošna scenografija i muzika koja nikog ne ostavlja ravnodušnim samo su neki od detalja koji očekuju posjetioce.

Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini.

Link za kupovinu karata: “https://www.kupikartu.ba/karte/event/4636/bryan-ferry”

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavjesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments