Svjedoci na suđenju za smrt bračnog para Hršum: Vozio je kao nenormalan i prestizao kolone auta

0

Optuženi Amir Kujović samo par trenutaka prije nesreće vozio je nenormalno i prestizao kolone vozila, ispričali su ovo jutros svjedoci na suđenju u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevo.

Kujović je optužen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo bračni par Dario i Danijela Hršum, a iskaze su danas dali Dragan Stanišić, Vuk Vukadin i Željko Kapuran.

Članovi porodice nastradalih supružnika ispričali su za Srpskainfo da su ovi svjedoci diskreditovali svjedokinje koje su na prošlom ročištu dale izjave.

– Svjedokinje koje su bile u automobilu sa Kujovićem u trenutku nesreće, na prošlom ročištu su pričale kako su imali amnezije i kako se ne sjećaju nesreće. Međutim, ovi svjedoci su utvrdili da to nije tačno. Svjedok Stanišić je ispričao da je nakon nesreće pričao sa njima i da su bile svjesne – rekli su članovi porodice.

Oni su dodali da je sa time dokazano da su one na prošlom ročištu lagale, a motiv da lažu vide u tome što su obje poslije nesreće zaposlene.

– Jedan od svjedoka je ispričao da je Kujović prije nesreće prestigao kolonu od pet automobila i vozio je “kao da je nenormalan”. Kažu da su uslovi na putu da bili takvi da je bilo teško hodati pješke, a on je tako divlje vozio – kaže naš sagovornik.

Nastavak suđenja zakazan je za 30. novembar.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Srpskainfo)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare