Svečano zatvoren 52. po redu Turnir u malom fudbalu „Pale 2011“

0

U finalu su se sastali „Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta“ i „Elektrolux Cafe King“. Zasluženo je slavio „Fakultet“ rezultatom 3:0.

Finalni susret je prema procjenama posmatralo preko 1500 gledalaca.

„Fakultet“ je rano poveo sa 1:0, pa „Elektrolux“ od samog otvaranja susreta nije mogao igrati svoju prepoznatljivu igru „na posjed lopte protivnika“, već je morao juriti rezultat. „Elektrolux“ nije iskoristio nekoliko odličnih prilika, odličan je ponovo bio najbolji golman turnira Miloš Maksimović. Neiskorištene šanse su se osvetile, pa je „Fakultet“ povisio prednost preko najboljeg strijelca turnira Danijela Božića i sigurno priveo susret kraju.

U redovima pobjednika, istakao se najboli igrač turnira Miloš Tanasković.

Za najperspektivnijeg mladog igrača turnira je proglašen Tadić Stefan. Priznanje je uručeno i sudijskom paru Gogić Slavoljub i Lučić Dragiša.

Pogledajte atmosferu sa finalnog susreta:

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=7QMFCuWuTQw&feature=player_embedded}

Finalni susret su najavile revijalne utakmice juniorskog dijela turnira između pobjednika liga i reprezentacija liga.

U kategoriji 2002/ i mađu najbolja ekipa je bila Piksi doo Stanišić, druga je bila ekipa Piksi Pale 2002. Za najboljeg igrača je proglašen Petar Blagojević, a najbolji golman je bio Knežević Srđan iz Piksi doo Stanišić.

U kategoriji 2001/02 pobijedila je ekipa Piksi Miss Jakovljević, druga je bila ekipa FK Glasinac Sokolac. Za najboljeg igrača je proglašen Ilić Igor, najbolji strijelac turnira je bio Kusmuk Darko, a najbolji golman je bio Mijović Nikola iz Miss Jakovljević.

U kategoriji 1998/99 pobijedila je ekipa FK Olimp, druga je bila ekipa Piksi Zlatna Žita. Za najboljeg igrača je proglašen Babić Njegoš iz FK Olimp, najbolji strijelac turnira je bio Šarović Darko iz ekipe Miss butik, a najbolji golman je bio Lučić Mladen iz ekipe Piksi Zlatna Žita.

U kategoriji 1996/97 pobijedila je ekipa FK Romanija, druga je bila ekipa Piksi Dva Goluba. Za najboljeg igrača je proglašen Filip Radović iz FK Romanija, najbolji strijelac turnira je bio Muharemović Njegoš, a najbolji golman je bio Šarović Dejan iz Piksi Dva Goluba.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare