Ski centar „Ravna planina“ u ponedjeljak 25. decembra 2017. u 12:00 časova svečano otvara kabinsku žičaru – gondolu!

Riječ je o prvoj kabinskoj žičari na prostoru Bosne i Hercegovine koja je instalirana na skijalištu „Ravna planina“, a koja je do sada krasila samo svjetska skijališta.

Od ove zimske sezone gondola će svrstati Ravnu planinu u red prestižnih turističkih destinacija i obogatiti turističku ponudu Istočnog Sarajeva, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Za sve posjetioce Ski centar „Ravna planina“ je obezbijedio besplatnu vožnju, te piće u novootvorenoj Kolibi na Ravnoj planini.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Talijan samo naprijed , mogu da te mrze koliko hoce ali moraju priznati da ce nam svima biti bolje.

Bravo Veljko,
Iskrene čestitke na svemu što si uradio i na viziji i hrabrosti . Sigurno da je ovo veliki iskorak i da može biti model razvijanja jednog ski centra na našim prostorima . Sve što je urađeno, urađeno je na krajnje profesionalnom nivou i po svjetskim standardima.
Na žalost Pale su sredina koja jedino ne oprašta uspjeh, ali se nadam da će se i to promijeniti jednom i nadam se da će stanovništvo Pala u svakoj investiciji vidjeti i pozitivne strane takvih projekata. Ulaganje i investiranje , ovakvog tipa je i otvaranje novih radnih mjesta, povećani lokalni prihodi kao i opšta društvena korist, kao i omogućavanje da se proširi turistička ponuda.
Jedina zamjerka je na novinara koji nije napisao dužinu trase gondole, gdje počinje i dokle vozi.Rekao bih nepotpuna informacija. Pa je mogao staviti u prilogu i mapu , itd, jer bi tim zainteresovao još više čitače.
iskreno se nadam da majnex ima video animaciju koju po pravilu uradi poinuđač opreme , pa bi bilo lijepo da se postavi i da uživamo .

Šta bi sa gondolom do Jahorine ?

Pa to treba da se nadju pare…dodatnih 20-30 miliona ako se ne varam. Majnex je svoje postigao, sad ako Jahorina hoće i isli da joj je potrebno, treba da nadje pare ili dio para i učestvuje…

Veljku treba skinuti kapu svaka cast na uradenom cjela lokalna zajedenica ima koristi jer covjek zaposljava ljude iz nase opstine puno radnih mjesta puno sadrzaja svaka cas I ako bog da da se sve jednog dana zavrsi do jahorine mislim na gondola . Bravo za MAJNEX