Svečano otvorene Big Ben igre

0

Sinoć su u organizaciji Edukativnog centra „Big Ben“ otvorene Big Ben igre, a cilj manifestacije jeste da se pred početak školske godine, đaci zbliže kroz igru i zabavu sa svojim vršnjacima i nastavnicima.

Planirano je da druženje traje još večeras i sutra, a prve večeri su podijeljene nagrade i pokloni. Centar je organizovao ljetnji foto konkurs, a nagrađeni su najbolji radovi na temu pozdrav Big Benu. Najbolje fotografije su nagrađene besplatnim časovima za cijelo polugodište, mjesec, kao i sa udžbenicima. S obzirom na to da su se svi mnogo potrudili, centar je odlučio da uruči poklone svim učesnicima.

„Dokazali smo da ozbiljno radimo sa našim velikim i malim đacima jer su svi kandidati koji su izašli na polaganje Cambridge Esol međunarodno priznatog ispita, položili. Ovim igrama smo željeli pokazati da smo tu za djecu, da nam nije teško da se zabavimo sa njima. Bliži se kraj raspusta i bio je ovo dobar povod da se svi još malo zabavljamo, a uskoro ćemo sjesti u klupe i opet početi sa ozbiljnim radom i učenjem. Hvala djeci, roditeljima i velikim đacima“, zahalila se na ukazanom povjerenju Ana Vuković Čegar.

Noviteti za ovu školsku godinu pored nove učionice sa posebnim materijalima, pametnom tablom i drugim priborom su časovi francuskog i španskog jezika. Kreativna radionica je proširena na domaćinstvo. Edukativni centar „Big Ben“ se nalazi u Ulici Branka Ćopića br 3, pored obdaništa „Bubamara“.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/big-ben-igre-23-8-2015/] width=[54] height=[54] title=[Big Ben igre 23.8.2015.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare