Sutra završetak rekonstrukcije Romanijske ulice

4

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je da će sutra biti završena rekonstrukcija Romanijske ulice, jednog od najznačajnijih investicionih poduhvata u ovoj lokalnoj zajednici, čija je vrijednost 1.200.000 KM.

Jugović je rekao novinarima da su u toku završni radovi, da se vrše određene korekcije i postavlja završni sloj asfalta.

On je dodao da je za ovu investiciju Vlada Srbije obezbijedila 980.000 KM, a ostatak opština Pale.

Jugović je naveo da je sanacija Romanijske ulice obuhvatala 2.662 metara starog dijela puta preko Kalovitih brda, koji vodi od Gradske kafane do pansiona “Olimpik”, kao i radovena odvodnoj kanalizaciji, ivičnjacima i dio pješačkih staza.

On je zahvalio svim mještanima, posebno stanovncima Kalovitih brda koji su imali strpljenja tokom izvođenja radova.

“Sada možemo da kažemo da imamo kvalitetnu i atraktivnu ulicu koja je na određen način otvorila čitav dio Kalovitih brda”, istakao je Jugović.

Sanaciju i rekonstrukciju ulice obavilo je preduzeće “Ilidža putevi” iz Istočnog Sarajeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Konacno da je negdje ispostovan dogovoreni rok za izgradnju, a ne vise od duplo ispostovan dogovoreni rok za izgradnju. Rok bio tri mjeseca, a proslo vise od sest mjeseci. 🙂

Слажем се у потпуности,?????нека и нама крене једном?

Poštovani,kada će doći na red asfaltiranje ulice,naselje Ćelava Glava-Željeznička stanica.Takođe i pojačanje struje,jer je katastrofa!!!!

Облик владавине у Палама је клика и завјера, као код Бугара. То траје већ више од 25 година и то је глвна сметња бржем развоју.