Sutra “Vaskršnji karate kup”

0
KK Romanija

U sportskoj dvorani “Stambulčić” na Palama sutra će biti održan “Vaskršnji karate kup” na kojem će učestvovati dvadesetak klubova iz Republike Srpske i Srbije sa oko 400 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.

Predsjednik Karate kluba “Romanija” Momir Popović rekao je Srni da ovaj klub već 11 godina na Palama organizuje Vaskršnji kup, jedno od najmasovnijih karate takmičenja u ovom dijelu Republike Srpske.

“Karate klub `Romanija` počeo je sa radom u martu 1999. godine. Kroz naše redove je prošlo više od 700 polaznika, a u klubu konstantno vježba oko 100 članova oba pola podijeljenih u više grupa”, rekao je Popović.

On je dodao da članovi kluba posjeduju više od 30 pehara i više od 1 300 medalja u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora, u katama i borbama, ekipno i pojedinačno.

Popović je naglasio da je Klub iznjedrio 17 majstora karatea. Takmičari redovno osvajaju medalje na prvenstvima i kupovima Republike Srpske, a donijeli su i prve madalje osvojene na svjetskim i evropskim prvenstvima.

“Vaskršnji karate kup” počeće sutra u 10.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments