Sutra u Nevesinju izbor za mis Srpske za mis BiH

0

SARAJEVO – Jubilarni 25. izbor „Mis Republike Srpske za Mis BiH 2021“ biće održan sutra u Nevesinju, u okviru tradicionalne manifestacije 146. Nevesinjske olimpijade.

Jubilarni izbor „Mis Republike Srpske za Mis BiH 2021“ biće održan na Trgu slobode u Nevesinju, pod pokroviteljstvom te opštine, koja je prvi put domaćin jedne ovakve manifestacije, najavljeno je iz organizacijskog tima iz Direkcije „Mis BiH za mis svijeta“.

Ovogodišnje finalistkinje su Slavica Šarović, Ana Marija Šponja, Anastasja Lovrić, Zorana Karanović, Tamara Banjac, Ivona Šakotić, Darija Grujić, Borka Tegeltija, Sara Dangubić, Teodora Šikanjić, Anđela Glišić, Andrea Mičić, Inja Ponjavić, Sara Lazić, Nevena Vujović, Katarina Rašljić, Ružica Mandić, Slađana Marinković i Mihaela Majstorović.

U saopštenju je navedeno da glasanje za „Mis televoting Republike Srpske 2021“ traje do sutra do 21.00 čas i ona koja bude imala najveći broj poziva direktno ulazi u finale top 10 finalistkinja i osvaja lentu „Mis televoting Republike Srpske 2021“.

Pozivi se mogu upućivati sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH, a cijena poziva je jednu KM, plus 17 odsto PDV-a.

Moto projekta „Mis BiH za mis svijeta“ je „LJepota sa svrhom“ i pod njim se misice iz cijelog svijeta bore za plemenite ciljeve.

„Iako je gotovo 90 odsto aranžmana otkazano zbog pandemije virusa korona, naše ovogodišnje finalistkinje izbora `Mis Republike Srpske 2021` će, ipak, pokazati da domaći turizam u Republici Srpskoj i BiH ima svoju šansu. Kao ljubitelji prirode, osim što se na pripremama druže, rade i zabavljaju, one imaju mogućnost da upoznaju sugrađane o prirodnim ljepotama koje BiH ima te da prošire svoje znanje iz oblasti zaštite životne sredine“, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna / Foto: You Tube)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments