Sutra u Istočnom Sarajevu izbor najboljih poslovnih ideja

4

Razvojna agencija Republike Srpske organizuje sutra u Istočnom Sarajevu izbor najboljih poslovnih ideja koje su učestvovale u akcelerator programu koji je tokom juna i jula realizovan na Palama.

Program je realizovan u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Trnovo, Sokolac i Istočni Stari Grad

Iz Razvojne agencije Srpske navode da je u programu učestvovalo 11 pojedinaca i timova sa područja grada Istočno Sarajevo.

„Tokom intenzivne dvomjesečne obuke, kandidati su dobili besplatnu obuku u oblasti poslovnog planiranja, kao i savjetodavnu podršku iskusnih mentora. Najbolje poslovne ideje biće novčano nagrađene, a obezbijeđene su i druge vrijedne nagrade za pobjednike i učesnike programa“, naveli su iz ove agencije.

Akcelerator program namijenjen je osobama koje imaju inovativne ideje zasnovane na znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, a koje žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode, odnosno usluge.

Izbor najboljih poslovnih ideja održaće se sutra u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, a izjave za medije i snimanje kadrova sa proglašenja pobjednika predviđeni su u 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Akcelerator. Vijest je izbor najboljih ideja. Je li bila vijest o prijemu ideja?

Najbolje ideje određuje tržište. A ovo je još jedno rasipanje našeg novca.

Kuvani kukuruz?

Jedna od „ideja“ je da se ukloni štand sa knjigama, koji je godinama postavljen na šetalištu u Palama, zbog toga što već pola godine ne radi.
Ukoliko se ovaj štand neće ponovo aktivirati, zaista ga je potrebno ukloniti i prostor očistiti, jer onako zapušten i neuredan, predstavlja ruglo i leglo žohara i svega i svačega….
Iskreno bih voljela da se ulična prodaja knjiga ponovo aktivira, jer je šetalištu u Palama davala određeni gradski i urbani „šmek“.