Sutra u Foči promocija Univerziteta u Istočnom Sarajevu

0

FOČA – Unija studenata Republike Srpske, u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu i Studentskim parlamentom Univerziteta, sutrašnjom prezentacijom u Foči nastavlja promotivnu kampanju upisa na studijske programe prvog ciklusa studija Univerziteta u Istočnom Sarajevu.
Promotivna kampanja pod nazivom „Izaberi Srpsku – Izaberi Univerzitet u Istočnom Sarajevu“ počela je 20. februara i trajaće do 1. aprila. Kampanjom je obuhvaćeno 39 srednjih škola u 27 opština i gradova u istočnom dijelu Srpske, kao i Distrikt Brčko.

Cilj kampanje je da se oko 9.000 učenika trećih i završnih četvrtih razreda četvrtog stepena upozna o mogućnostima studiranja na Univerzitetu, te da se zadrže mladi u Republici Srpskoj i na ovim prostorima.

Predstavnici Unije studenata i Univerziteta do sada su obišli srednje škole u Trebinju, Nevesinju, LJubinju, Berkovićima, Gacku, Bileći i Kalinoviku.

Prezentaciji u Foči, jednom od 10 centara Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prisustvovaće predstavnici Univerziteta i Unije studenata Republike Srpske, a poziv je upućen i predstavnicima opštine Foča.

Prezentacija će biti održana u amfiteatru Srednjoškolskog centra sa početkom u 12.20 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare