Сутра у Цековића кући представљање допуњеног издања књиге Јелене Гускове

2

Допуњено издање књиге „Спољна политика Русије у годинама југословенске кризе (1985-1995)“ академика Јелене Гускове биће представљено у сриједу, 27. марта, у Цековића кући на Палама.

Представљање књиге че почети у 19.30 часова.

Књига је објављена захваљујући сарадњи Центра за друштвено-политичка истраживања Републике Српске и Института историјских наука Универзитета у Источном Сарајеву.

О књизи ће осим аутора, члана Руске академије наука Јелене Гускове, говорити професор др Драга Мастиловић и професор др Дарко Ђого, најављено је из Института историјских наука Универзитета у Источном Сарајеву.

(www.palelive.com)

 

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovu manifestaciju trebalo je organizovati u toku dana, po dnevnom svjetlu, s obzirom da Cekovića kuća nema vanjsku rasvjetu, pa čak ni jednu jedinu sijalicu, te je rizično i nepristupačno doći u večernjim satima..

Umjesto da je postavljena d e k o r a t i v n a rasvjeta, što zaslužuje ovakav objekat, on je u totalnom mraku, NAŽALOST!

Укупна атмосфера је добра, мислим да је све урађено са циљем да се што више сачувају некадашња времена у којима није било толико бљештавила као данас.