Sutra skijanje na stazi Skočine?

0

Na Jahorini je snijeg prekrio olimpijske staze i, prema vremenskoj prognozi, u narednim danima očekuju se veće količine snijega, što će omogućiti početak skijanja, izjavila je danas Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek.

„Olimpijski centar `Jahorina` ulaže maksimalne napore da proizvede i vještački snijeg na ski-stazama. Trenutna visina snježnog prekrivača iznosi 20 centimetara, a snijeg pada sve jačim intenzitetom“, rekla je Lizdek.

Ono što je najrealnije za očekivati, ističe ona, jeste da bi do sutra staza Skočine trebalo da bude prekrivena snijegom, u mjeri koja garantuje bezbjedno skijanje.

Prema njenim riječima, u pripremi su i staze Rajska dolina, Poljice, a ski-liftovi na ovim stazama već su spremni za transport skijaša.

„Od sutra cijena ski-pasa vikednom biće 37 KM, a radnim danima skijanje i bordanje našim gostima omogućeno je po cijeni od 33 KM dnevno. Popust na ski-pas iznosi od 10 do 30 odsto, a za goste koji borave u Hotelu `Bistrica` najmanje tri dana popust iznosi 20 odsto od cijene ski-pasa“, navela je portparol Olimpijskog centra „Jahorina“.

Lizdek dodaje da je Hotel „Bistrica“ za doček Nove godine angažovao poznati ansambl „Bisernica“ iz Bijeljine.

„Bogat muzički program sa širokim repertoarom popularne zabavne i narodne muzike vodiće solisti Nina Mirković i Milan Stojčinović. Cijena svečane večere i dočeka Nove godine u ovom hotelu je 80 KM, uključujući i bon za piće od 10 KM“, istakla je Lizdek.

Ona je pozvala sve ljubitelje Jahorine i goste sa svih strana da 2015. godinu dočekaju i uživaju u snježnom ambijentu novogodišnje noći na olimpijskoj ljepotici.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare