Sutra sastanak o bezbjednosti u saobraćaju

0

Povodom obilježavanja Evropskog dana bez poginulih, u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo sutra će biti održan radni sastanak o bezbjednosti u saobraćaju.

Sastanku će, osim predstavnika Savjeta za bezbjednost saobraćaja Grada Istočno Sarajevo, prisustvovati direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milija Radović sa saradnicima, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo.

Na sastanak su pozvani i predstavnici opština, Policijske uprave Istočno Sarajevo, Auto-moto društva Istočno Sarajevo, Teritorijalne vatrogasne jedinice, te Doma zdravlja i Crvenog krsta Istočno Sarajevo.

Nakon sastanka, predstavnici Gradske uprave, policije i Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske posjetiće Osnovnu školu „Jovan Dučić“ u Kasindolu gdje će održati predavanje učenicima trećih i četvrtih razreda i podijeliti im poklone.

Radni sastanak povodom Evropskog dana bez poginulih biće održan u prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo sa početkom u 9.30 časova, dok je predavanje u školi planirano za 13.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare