Sutra počinje „Turnir u malom fudbalu – Pale 2009“

0

Sve je spremno za održavanje Tradicionalnog turnira u malom fudbalu – Pale 2009, koji će se prvi put u svojoj istoriji igrati na vještačkoj travi. Sportski centar na Koranu je rekonstruisan, postavljena je ograda, uređene su tribine i postavljena je vještačka trava. Cijeli posao je obavila Škola fudbala Piksi, uz pomoć Opštine Pale.

Otvaranje turnira je zakazano za sutra (12.06.2009.) u 20 časova. Turnir će otvoriti Aleksandar Kosorić, igrač Partizana, a publici će se obratiti predstavnici Opštine Pale koji će uručiti zahvalnicu Aleksandru Kosoriću. Posjetu turniru i promociju su najavili Goran Trobok i Ognjen Koroman.

Nagradni fond turnira je 10 000 KM, a prijavljeno je ukupno 50 ekipa u četiri kategorije. U kategoriji od prvog do trećeg razreda osnovne škole takmičiće se 8 ekipa. U kategoriji od trećeg do šestog 14, a u kategoriji od šestog do devetog 12 ekipa. U seniorskoj kategoriji za trofej će se boriti 16 ekipa podjeljenih u četiri grupe. Dvije najbolje ekipe u grupi će igrati četvrtinu finala.

Ulaznice na turnir koštaće 1 KM, a za djecu i pripadnice ljepšeg pola ulaz će biti besplatan. Kao i predhodnih godina biće organizovana i nagradna igra za publiku.

Vjerujemo da će ovo biti jedan od najbolje organizovanih turnira u njegovoj istoriji, a naš portal će uredno pratiti takmičenje.

palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare