Sutra počinje skijanje, prvo u regionu

5

Olimpijski centar „Jahorina“ sutra zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Jahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

„Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice“, rekao je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.

„Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na nekadašnji dan Republike“, dodao je LJevnaić.

Radno vrijeme ski centra je od 9.00 do 16.00 časova za dnevno i od 18.00 do 21.00 čas za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar „Jahorina“ apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, te da uživajući u snježnim radostima jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

U jeku pandemije, veoma pametno…

A zbog cega bi skijanje na otvorenom bilo vise opasno od odlaska na posao u zatvorene prostorije ili u prodavnicu, pod uslovom da ne koriste gondolu sa zatvorenim kabinama i ne sjedaju na sestosjed vise od 3?

Gospodo minusari, evo mozda ce vam ovo pomoci da se upitate sta je laza a sta istina: https://www.youtube.com/watch?v=8GI1KnPox_o&ab_channel=Glasjavnosti

Sve je u znaku zimskog turizma, Nove godine…pogledah kroz prozor kad ono već postavljena novogodišnja rasvjeta i ukrasi😜 Lakše mi tako podnijeti ovo stanje oko corone i kratke dane.
Pomislih da sanja, ili sam u BG, ili…, kad ono ja na Palama.

Šta će nam novogodišnji ukrasi pored ove Photoshop mafije na banderama koja se ne skida po dvije godine.