Danas počinje dvodnevni humanitarni futsal turnir

0
Sutra počinje dvodnevni humanitarni futsal turnir

SOKOLAC – Na Sokocu će danas početi dvodnevni humanitarni turnir u futsalu, a prihod od prodatih ulaznica biće usmjeren za pomoć Nenadu Peroviću, kome je neophodna transplatacija bubrega u Francuskoj.

Humanitarnu akciju pod nazivom „Srednjoškolci za Nenada“ u sportskoj dvorani „Limenka“ organizovali su učenici sokolačkog Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“, a tehničku podršku pružio je Futsal klub „Glasinac“.

„U akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje našeg sugđananina Nenada Perovića uključili smo se i mi iz Srednjoškolskog centra da bi dali svoj doprinos. Na ovu ideju su došli momci iz naše škole i predložili da budemo organizatori humanitarnog futsal turnira na kojem bi mogli prodajom ulaznica zaraditi nešto novca“, rekli su Srni Organizacionom odboru.

Dio sredstava za nastavak liječenja Nenada Perovića biće prikupljen i od uplaćene kotizacije u iznosu od 50 KM po ekipi.

U Organizacionom odboru humanitarnog futsal turnira očekuju učešće ekipa sa područja Sokoca, Han Pijeska i Pala, ali i veliki broj posjetilaca.

Akcija prodaje ulaznica u iznosu od jedne KM počinje sutra na nekoliko prodajnih mjesta na Sokocu.

Planirana je novačana nagrada za osvajače prvog i drugog mjesta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments