Sutra počinje akcija čišćenja planine

1

Olimpijski centar „Jahorina“ organizuje sutra veliku akciju čišćenja planine. Akcija se organizuje uz podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a u saradnji sa predstavnicima jahorinskih hotela, vikend kuća, javnim preduzećima i ostalim važnim subjektima.

Pod sloganom „Očisti, odgovori i osvoji Jahorinu“, akcija se organizuje povodom obilježavanja 5. juna – Međunarodnog dana zaštite životne sredine. Krenuće sa platoa Poljice u 9.00 časova, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Cilj akcije je podizanje svijesti o očuvanju životne sredine i zdravog načina življenja, ističu organizatori, uz napomenu da je ova akcija ujedno i jedna od aktivnosti priprema za početak ljetne sezone.

Iz Olimpijskog centra poručuju da će svi ljubitelji planine, pored čišćenja, imati priliku da se druže i zabave uz prigodan program, odlične nagrade i jahorinski ručak.

Povodom početka akcije na platou Poljice u 12.00 časova obratiće se direktor Olimpijskog centra Dejan LJevnaić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Kada ćemo i da li ćemo ikada dočekati da se organizuje akcija čišćenja i uređenja Pala. Polagali smo nadu u novo opštinsko rukovodstvo da će učiniti nešto na uređenju našeg grada, ali centar Pala izgleda zapuštenije nego do sada.

Osim što su trg i šetalište katastrofalni, o fontani da i ne govorimo, a nedovršena fontana je rupa za odlagalište smeća i leglo zaraze, tek parkovi…neuređene površine oko fakulteta, nedopustiv skladišni prostor ispred autobuske stanice…, sliku od nedavno upotpunjuju zaista užasni placevi sa kojih su porušeni objekti (zgrada zadruge, kuća uz šetalište…)…

Pa ovako nešto zaista se ne može vidjeti ni u kakvom gradu ili naseljenom mjestu širom regiona!!!