Sutra otvaranje susreta „Srbija i Srpska u jahorinskom kolu“

0
Susreti srpskih zemalja - konferencija
Arhivska fotografija

U organizaciji „Srpskog udruženja za odbranu ćirilice Beograd“ od sutra do nedjelje, 1. aprila, na Jahorini će biti održano tradicionalno 23. okupljanje „Zimski susreti srpskih zemalja“.

U okviru okupljanja, koje će biti održano pod sloganom „Srbija i Srpska u jahorinskom kolu“, biće organizovano više kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja, saopštio je organizator skupa.

Susreti će biti otvoreni sutra uveče u hotelu „Bistrica“ na Jahorini, a za petak, 30. mart, predviđeno je takmičenje u veleslalomu.

Istog dana u 17.00 časova u Kulturnom centru na Palama biće održan svečani program 23. susreta, dok će uveče u taverni hotela „Bistrica“ biti priređen muzičko-zabavni program.

Za subotu, 31. mart, planirano je takmičenje u slalomu, potom od 13.00 do 15.00 časova Jahorinsko kolo, a za 21.00 čas završne večeri podjela medalja i diploma uz muzički program.

Odlazak učesnika susreta sa Jahorine predviđen je za nedjelju.

I ove godine očekuje se dolazak učesnika iz Vukovara, Beograda, Novog Sada, Trebinja, Herceg Novog, Prijedora, Banjaluke, Obrenovca, Zaječara, Niša, Šida, Kosovske Mitrovice, Zvečana, Gračanice, Pala i drugih gradova.

Organizaciju Susreta podžala su beogradska preduzeća „Silbo“, „Keprom“ i „Andraks“, „Agropapuk“ Kukujevci, „Šid-ekspres“ Šid, Olimpijski centar „Jahorina“, Hotel „Bistrica“ na Jahorini i „Naftahem“ Sremski Karlovci.

Program "Zimski susreti srpskih zemalja"

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments