Sutra otvaranje šestosjeda „Trnovo“

3
Ilustracija

Na Jahorini će sutra svečano biti otvoren šestosjed „Trnovo“ čiji je kapacitet 2.400 skijaša na sat, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

„Šestosjed `Trnovo` je instalacija vertikalnog transporta i smještena je u vikend naselju Trnovo. Ovaj dio Jahorine dobio je i nove ski-staze koje su prekrivene sistemom osnježavanja, ali i ski-vrtićem sa pokretnom trakom i zabavnim rekvizitima za najmlađe“, navedeno je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra su istakli da bi otvaranju u 12.00 časova, osim rukovodstva Centra, trebalo da prisustvuje i načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović.

Okupljanje medija planirano je od 11.45 do 12.00 časova na polazu ovog šestosjeda. Izjave su najavljene od 12.00 do 13.00 časova, nakon čega je planirano posluženje na polazu šestosjeda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Danas u Nezavisnim pise da je grad Banja Luka naplatio 200 000 KM od boravisnih taksi. Bas me interesuje sta su Pale naplatile kad Ljevnajic rusi rekorde iz godine u godinu.

Znam da ova vijest nije direktno vezana uz temu o kojoj bi ja da pričamo, ali šta da radim, negdje se mora početi.
U PALAMA JE DANAS VAZDUH NEZDRAV!
Mislim da je krajnje vrijeme da se reaguje, da li nam neko iz opštine može reći radi li se šta po ovom pitanju?
P.S. Mislim da bi krajnje korektno bilo da neko ko se bavi PR-om u opštini pročita šta se na portalu piše, a bogami i odgovori građanima.

Do je stare toplane, tako ce ostati. Mada ni gradjanima nije mane, pogotovu oni koji loze ugalj, kao i pojedine picerije,restorani.