Sutra o izgradnji nove bolnice

0

ISTOČNO SARAJEVO – Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće na sutrašnjoj sjednici izvještaj o realizaciji zaključaka sa 16. i 17. sjednice u vezi sa izgradnjom nove bolnice.

Skupština je na posljednjoj sjednici usvojila rezoluciju kojom se ponovo traži od Vlade Republike Srpske da sredstva namijenjena za izgradnju zgrade za smještaj predstavnika Srpske u zajedničkim institucijama BiH preusmjeri za izgradnju ove zdravstvene ustanove ili da nađe potrebna sredstva.

Ovom rezolucijom obavezuju se članovi republičkih institucija, Savjeta ministara BiH sa područja grada da iskoriste svoj uticaj, nadležnosti i ovlaštenja radi obezbjeđenja donošenja neophodnih odluka i radnji za potrebe blagovremene pripreme i realizacije projekta izgradnje nove bolnice.

Ova tačka biće na dnevnom redu na svakoj narednoj sjednici Skupštine grada, saopšteno je iz Skupštine grada.

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice je i informacije o stanju u oblasti vodosnabdijevanja i kanalizacione infrastrukture, o stanju boračko-invalidske zaštite i o relaizaciji plana izgradnje i rekonstrukcije regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva na području grada za 2014. godinu.

Odbornici će razmatrati i izvještaj o radu i finansijskom poslovanju nevladinih organizacija koje se finansiraju iz budžeta grada za 2014. godinu.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare