Sutra moguća odluka o rasprodaji imovine OC Jahorina

0

Na sjednici akcionara Olimpijskog centra “Jahorina“, koja je zakazana za sutra, mogla bi biti donesena odluka restrukturisanju, koja u suštini znači rasprodaju imovine tog javnog preduzeća, rekao je Srni izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić. Vasić je u tekstu objavljenom na sajtu “SNSD info“ istakao da već duže vrijeme Nadzorni odbor Olimpijskog centra “Jahorina“ vodi aktivnost na rasprodaji imovine tog javnog preduzeća u koje je Vlada Republike Srpske već uložila oko 30 miliona maraka.

Nadzorni odbor to čini “pod rukovodstvom nekvalifikovanog i neraščišćenim poslovima opterećenog Borislava Bijelića, a protiv volje tri člana iz SNSD-a“, dodao je Vasić.

“Sve se to radi na osnovu, takođe, nekvalifikovanog referata o restrukturiranju kojem je glavni cilj da se rasproda zemlja i Hotel `Bistrica`, a da u javnom, odnosno državnom vlasništvu Republike Srpske ostanu samo ski-liftovi, plaćanje struje i uređivanje staza“, naglasio je Vasić.

On smatra da “Nadzorni odbor i menadžment treba da Vladina ulaganja iskoriste i Jahorinu pretvore, još ove zime, u glavno skijalište u regionu ili da odmah odstupe, iako je kasno za pripreme ovogodišnje sezone, a ne da se bave jeftinom rasprodajom narodne imovine“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare